Informatie

Waarom kiezen voor onze rijschool?

Wij vinden dat een goede rijopleiding de basis is voor een veilige toekomst op de weg. Het gaat erom dat je verantwoord leert autorijden. We staan er garant voor dat je les krijgt van een instructeur die zijn vak verstaat en die zorgt dat je je op je gemak voelt.


Wat wij belangrijk vinden is dat je lestijd optimaal benut wordt. De lessen zijn daardoor vrij intensief. De doelstelling van onze rijschool is dat je zoveel mogelijk leert in betrekkelijk korte tijd. Les krijgen van steeds dezelfde instructeur is hierin belangrijk. We geven les volgens de RIS-methodiek. Dit is een stapsgewijze methode die tijdens de hele opleiding en bij elke les terugkomt. Door middel van het risboek bereidt een leerling zich voor op de volgende les waardoor de instructeur minder tijd nodig heeft voor uitleg. Door het bijhouden van een instructiekaart bepaalt de instructeur heel nauwkeurig het niveau van de leerling en hierdoor weet hij ook precies waar nog aan gewerkt moet worden. Door deze gerichte aanpak wordt nauwkeurig bepaald wanneer een leerling op examen kan. Je aanleg voor autorijden, je inzet, je inzicht in het verkeer en het aantal lesuren per week bepalen de tijdsduur van het behalen van je rijbewijs


Voor het spannendste gedeelte van de rijopleiding ”het praktijk-examen” geven we jou de garantie dat je goed bent voorbereid. Ons streven is dat je in één keer voor het rijbewijs slaagt. Onze doelstelling binnen dit streven is dat leerlingen geen les teveel nemen. Je betaalt dus nooit meer dan nodig is.

CBR-erkende autorijscholen

Onze rijschool is een door het CBR-erkende rijschool. Een inschrijving als autorijschool bij het CBR is slechts mogelijk als je als instructeur een geldig instructeursdiploma bezit. Dit diploma heeft Piet van Uijtregt behaald bij het Innovam Branche Kwalificatie-Instituut. Binnen dit instituut wordt een instructeur regelmatig getoetst. Is dit onvoldoende dan raak je het instructeurbewijs kwijt.
Onze rijschool staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en bezit een BTW-nummer. Het CBR heeft een inschrijvingsovereenkomst met autorijscholen die aan bepaalde voorwaarden moeten voldoen. Als alles in orde is krijgt de autorijschool een registratie nummer waarmee de rijschool examens reserveert via de CBR computer.

Lestijden

Onze rijschool geeft autorijlessen van 1 ½ uur. Tijdens de lessen van 1 ½ uur les je alleen. Uiteraard kun je natuurlijk zelf bepalen hoeveel lessen je per week neemt.

Indien mogelijk kunnen we je zowel thuis, op je werk of opleiding ophalen en afzetten.

Heb je nog vragen neem gerust contact op met Piet  tel: 0653193608 of info@pietvanuijtregt.nl